Výlet s PFI – 17.5. – Klokočské skály

Napsal: Pavel Cody Ungr | Kategorie: Akce
17. dubna 2008 000 14:37

1.Dobrodružná výprava za tajemstvím české krajiny aneb…

PROČ BYCHOM SE BÁLI NA KLOKOČSKÉ SKÁLY?!

O co jde? – Odpočinkový a dobrodružný výlet pořádaný českou Pohanskou federací. Otevírá plánovaný cyklus výletů na místa s pohanskou minulostí.
Proč jet? – Navštívíme nádherná a silná místa v okolí Klokočských skal pod vedením zkušeného a skvělého horského vůdce Codyho, který místní kraj a jeho historii zná jako své boty. Navíc velením celé akce byl pověřen náčelník Jožka a to už je sakra argument!:)
Kdy? – Sobota 17.května. Sraz je v 9:00 na nádraží ve vesnici Dolánky, jež je vzdálena asi 2 km od Turnova. Pro zájemce budeme iniciovat hromadný odjezd z prahy, pravděpodobně vlakem, v případě nízkého počtu účastníků možná autem. Pokud se bude Eponě a řidiči chtít.:) Výlet je na celý den, domů se nejspíš vrátíte za tmy.
Kam? – No přeci na Klokočky!
Co sebou? – Dobré obutí a oblečení. Nebudeme jenom chodit, ale také se drápat, soukat a smýkat. Navíc může kdykoli začít pršet. (No…při současném stavu klimatu možná i sněžit. ). Taky si vezměte jídlo a pití na celý den, nějaký ten peníz na vlak a do hospůdky, kdybychom po cestě dostali žízeň…:)
Nezapomeňte něco malého, nebo i velkého pro tamní nevidětelné obyvatele, abychom k nim na návštěvu nepřišli s prázdnou.
Jak se přihlásit? – Jednoduše. Napište mi na e-mail: tpmabl@seznam.cz a pokud možno tam napište číslo svého mobilního telefonu. Já po té skrze tento pekelný stroj sdělím případné změny nebo místo a čas srazu pro ty, kteří budou chtít jet s námi z prahy.
Popřípadě se můžete hlásit zde na fóru. Kdo se nepřihlásí a potkáme ho v Dolánkách, přinejmenším nám nachystá velké překvapení.
Tak doufám, že už si všichni balíte batoh a sejdeme se v co největším počtu. Přece nebudeme celé dny tlachat na fóru o tom jak je dobré obětovat bohům a duchům karjiny a raději půjdeme a uděláme to. Už cítím jak se na nás těší.
Na viděnou v půlce května!
Náčelník


Napsat komentář

Copyright © 2024 Bloxxter – osobní blog Pavla Ungra o světě. All Rights Reserved.
Theme by sheVcza. Google