Boss III (chvílemi Boss II) – Brněnský Okultní Šíšo Sraz

Napsal: Pavel Cody Ungr | Kategorie: Akce, Recenze
15. listopadu 2007 000 18:40

Takže po roce jsem opět navštívil brněnský boss a musí říct, že se opravdu povedl. Pravda nakonec jsme jel o den později, protože jsme jel se Zahradou autem, ale zase to bylo pohodlnější, jen nás poněkud děsily rychlé výměny počasí jako sníh, déšť, mráz, sníh, déšť, mráz, sníh, déšť, mráz, sníh, déšť, mráz, sníh, déšť, mráz, sníh, déšť, mráz, sníh, déšť, mráz, sníh, déšť, mráz, sníh, déšť, mráz, sníh, déšť, mráz, sníh, déšť, mráz. Nakonec jsme dorazili dobře a vyrazili do čajovny – Chajovny.

Chajovna sice nepatří mezi mé oblíbené čajovny, ale musím přiznat, že se protentokrát překonávali. Byli rychlí, takže se nemuselo čekat 45 minut a více a dokonce i příjemní. Čekal jsem zde na jednoho člověka, se kterým jsem chtěl prodiskutovat diametrálně jiné pojetí Satanismu, ale ten přišel asi tak na 4 minuty a pak přede mnou utekl. Škoda. Zamával prostě křídly a odkrákoral. Jak už řekl Cornelius, řešily se zde různé blbosti, ale i zajímavá témata a taky jsme počali jednu zajímavou záležitost o které ještě budeme informovat později…

Přesun do další restaurace proběhl kupodivu dobře, až na nějaké lenochy, jako Nimloth, kteří stále prskali, že Nimloth? Hospůdka byla vcelku příjemná a ačkoliv ze začátku nevypadala dobře, tak se ukázalo, že je vcelku příjemná. Popíjela se opět Choronzonova pomsta s přípitkem na "Démona propasti", Tygr ukázal, že je vážně psychopat, když z naprosto extatického řvaní na chodníku, byl po větě servírky "Nechte toho, mohla by přijet policie" během 3 sekund přejít do normálního tónu a normálního postoje slovy "Vídíte, to je pravda".

Já mám za sebou i procházku nočním Brnem s Muhuikou (God Save the Queen!) a Corneliem (Who Fucks the Queen?), která mi ukázala, že vyjevy z gangsterských filmů opravdu nejsou passé.

Následoval návštěva Dezertu a následně jsme se nasáčkovali i k Tygrovi domů, což se ukázalao, jako vynikající nápad. Konec okolo 06:15 ráno v neděli.

Musím říct, že tento boss byl vskutku podařený. Bylo to velice příjemné setkání a musím říct, že se mi tam moc líbilo. Byli tam fajn lidé, skvělá atmosféra a bylo to prostě skvělá akce.

Naprosto opomíjím následnou afterparty v neděli… Vote for boss!

Přečtěte si Brozkeff! Nebo co si to tom myslí Cornelius?

20071115_boss3.jpg

Fotografie (c) 2007 Brozkeff


14 komentářů

Jakub
Lis 15, 2007 at 18:58

Boss byl moc príma. Díky.


 
tpm
Lis 15, 2007 at 19:05

:)))…no to foto je dÓÓÓst…


 
Jakub
Lis 15, 2007 at 19:08

tpm:
….foto je málo moc


 
Cody
Lis 15, 2007 at 19:38

TPM: To jen z jedné hospody! Dohromady myslím kolem 7 000…


 
Eolin
Lis 16, 2007 at 07:47

„ten přišel asi tak na 4 minuty a pak přede mnou utekl“

Fakt že musel po 4 minutách odejít, neznamená že před Tebou utekl!!!
Je vidět, že i po vysvětlení, proč musel odejít si stojíš na svém – proč asi…


 
Elijah a.k.a. Rabid Rabbit
Lis 16, 2007 at 08:24

Hehe, BOSSsakr to byl. Jenom těch čtyřicet lidí na tak malým prostoru…


 
Cody
Lis 16, 2007 at 10:02

Eolin: Protože je to zbabělec:-) Žádné vysvětlení neproběhlo. Jen alibistické kecy. Myslím, že by jsi neměla mluvit o ničem o čem nic nevíš, nebyla jsi tam. Zeptej se těch, kteří tam byli.


 
Eolin
Lis 16, 2007 at 13:12

Ano Cody. Nebyla jsem tam. Ale četla jsem jeho vysvětlení na fóru Havranů, jež si četl taky. Jeho vysvětlení potvrdila i osoba, kvůli níž musel takto rychle odejít. Četla jsem vyjádření těch co tam byli. Ti kteří věděli proč musel odejít to potvrdili. Ti kteří byli na Tvé straně pouze – stejně jako Ty – trvali na své DOMNĚNCE, že to bylo proto, že se Tě bál.

Takže o tom něco vím a proto o tom mluvím.


 
Cornelius
Lis 16, 2007 at 13:57

Eolin: Nesouhlasím. Já stojím na Codyho straně, ale nijak jsem se nevyjádřil. Lucas prchl. Já vím i proč:)


 
Cody
Lis 16, 2007 at 15:54

Eolin, víš nejspíš to není kvůli tomu že se mě bál. Není důvod se mě bát. jen neměl dost odvahy se mi postavit čelem. Byl jsme v Brně celý víkend a mohl to zařídit jinak kdyby chtěl. Názory jistých krákoralů mají u mě stejnou hodnotu jako Paroubkovy sliby. U krákoralů Codyho nemají rádi, by mě zajímalo zda je pták nebo ne? 🙂

Jinými slovy, vím, že jsem měl pravdu jak k avizované diskusi, tak v jiných věcech. Můžeš nesouhlasit, můžeš o tom diskutovat, ale to jak všechno co s tím můžeš dělat.


 
Brozkeff
Lis 16, 2007 at 16:28

Sečteno podtrženo, Cody má právo na názor stejně jako kdokoli jiný. A když bude mít Cody názor na Lucanův odchod takový, jaký ho má, tak by mu tento názor neměl být klínem vytloukán tak dlouho, dokud jej nezmění nebo dokud nepřijde Ragnarok.

Objektivní pravda neexistuje, takže ať to bylo jakkoli, žádné tvrzení nemůže být objektivnější než druhé. Lucan může do konce světa tvrdit, že to tak nebylo, a Cody může zase tvrdit, že to tak vnímá.

Jinak k BOSSu jako takovému: Bylo to vskutku fajnové, byť poněkud vyčerpávající, i přes to že jsem se odtygroval už dřív než v těch 6 a do 11 jsem měl možnost spinkat 🙂

Účet 6 tisíc něco byl skutečně pouze z Johnnie’s baru, v Chajovně to v součtu dalo nepochybně dalších pár tisíc 🙂 takže vcelku drahá akce…


 
frasor tygr
Lis 17, 2007 at 01:58

jedno vím jistě, nebudu nikdy plácat takový ty nesmyslný kecy jako „Já to zatáhnu…“


 
Nimloth
Lis 18, 2007 at 02:55

ale houby ja jsem vubec neprskala pche.. a nejsem lenochod, jen proste nemam rada takove pocasi, prozivam pak stav jaky mivaji napriklad plazi… takove to ztuhnuti, vis?


 
V-E-N-E-D-I-K-T
Lis 18, 2007 at 03:50

Též zdravím, ten účet vypadá perfektně, divím se že se to všechno nějak zacálovalo…apropos, možná jste si ani nevšimli, že jsem se u nějakého bufíku opojil…už jsem měl dost…spal jsem až do odpoledne v děsné zimě v Kohoutkovicích zachumlaný až po hlavu do spacáku…a opet jsem něco zapomněl a to byl tentokrát deštník, jeho cena ale byla minimální, takže za ten pakatel neměl chuť se pro něj vracet…moc zdravím všechny které mám rád, taGže Fšechny…rád jsem poznal i Muhuiku…na kterou bych rád nějaký kontakt…


 

Napsat komentář

Copyright © 2024 Bloxxter – osobní blog Pavla Ungra o světě. All Rights Reserved.
Theme by sheVcza. Google