Zmrazení novinek o Necronomiconu – Necronomicon KB

Napsal: Pavel Cody Ungr | Kategorie: Chaos magie, Film, Hudba, Informace, Internet, Knihy, Magie, Moje projekty, Recenze, Změny na Bloxxteru
7. října 2009 000 14:24

Téměř rok úspěšně fungoval můj Necronomicon KB projekt. Jedná se o sbírání aktuálních a zajímavých informací o Necronomiconu, mýtu Cthulhu, H. P. Lovecraftovi a to ať z hlediska magie, umění či fanfiction. Nicméně nyní, absurdně po problémech s přesunem na novým hosting, je tento projekt pozastaven.

Ptáte-li se proč, pak je to jednoznačně z časových důvodů. V dlouhodobém horizontu se snažím mé aktivity na internetu maximálně zefektivnit (a v dlouhodobém horizontu i minimalizovat), protože času je opravdu zoufale málo. A protože jsem za tento rok začal rozvíjet a spravovat stránku na Facebooku o Necronomiconu, není již nadále v mých silách spravovat paralelně 2 kanály o Necronomiconu. Navíc Facebook Page nabízí mnohem více efektivních nástrojů pro sdílení informací (fanoušci, komentáře, antispam, aktualizace, vkládání videí a hudby, události, poznámky), proto přesouvám své aktivity tam. Navíc celá Necronomicon Facebook Page je nyní koncipována pro čtenáře nejen z Čech a Moravy, ale mezinárodně, protože komunikačním nástrojem je angličtina. Nicméně vkládám tam i informace v češtině, jsou-li takové.

Nemáte-li rádi Facebook, z jakýchkoliv důvodů, zařídil jsem export těchto informací ve formě RSS kanálu a nebo na volně dostupný Twitter. Taktéž v sidebaru an tomhle blogu uvidíte nejnovější zprávy.

Více informací včetně odkazů naleznete na v mém oficiálním vyjádření.

PS: V případě, že by někdo uměl zařídit, aby Facebook Page publikovala články i na můj CMS sNews, nebo zařídit nějaký script jak toto zařídit pomocí Twitteru či RSS, prosím ozvěte se mi.


Napsat komentář

Copyright © 2024 Bloxxter – osobní blog Pavla Ungra o světě. All Rights Reserved.
Theme by sheVcza. Google